Kék hírek, bulvár

2008.01.02. 07:49

Mégsem volt békés a Szilveszter és az új év első napja

Év végi hajrával búcsúztatták az óévet a bűnözők Bács-Kiskun megyében, de belehúztak tegnapra (kedd) virradóra is. Autót, órát, ékszert, laptopot, mobiltelefont és még sok minden mást is megfújtak.

Baon.hu

A kecskeméti rendőrök keresik azt a személyt, aki tegnapra virradóra egy kecskeméti házból porcelán étkészletet, valamint régi ezüstből készült tárgyakat vitt el 3 millió forint értékben. A rongálással okozott kár 30 ezer forint.  
 
Ugyancsak Kecskeméten, december 31-ről elsejére virradóra lopták el a JYR-828 forgalmi rendszámú Ford Focus típusú személygépkocsit 3 millió forint értékben. 
 
Ismeretlen tettes szilveszter éjjel egy városföldi családi házból vitt el egy karórát 500 ezer forint értékben, valamint a házhoz tartozó nyitott garázsból a KKP-208 forgalmi rendszámú Peugeot gépkocsit, melynek értéke két és fél millió forint. Az autóban benne volt az indítókulcs is. A  lopással okozott kár 3 millió forint. 
 
Egy tiszakécskei lakásból szintén szilveszter éjszaka egy laptopot
valamint arany ékszereket illetve két és fél millió forint készpénzt vittek el. A lopással okozott kár 5 millió forint.  
 
Lajosmizsén is dolgoztak a betörők szilveszter éjjel, onnan egy lakásból szintén arany és ezüst ékszereket, valamint mobiltelefont és készpénzt vittek el 460 ezer forint értékben. A rongálással okozott kár 70 ezer forint. 
 
A Bajai Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt őrizetbe vett egy 20 éves bajai férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy tegnap éjjel egy óra körül a Vörösmarty utcában egy 17 éves bajai férfitől a pénzét követelte, s mivel a sértett ennek nem tett eleget elgáncsolta, egy boxerrel arcon ütötte, és ellopta tőle ezer forint készpénzét. A férfi 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. Ugyanezen elkövető gyanúsítható azzal is, hogy az előbbi eset után fél órával megfenyegetett, és megütött egy 14 éves bajai fiút is, majd ezt követően elvette a 24 ezer forint értékű mobiltelefonját, illetve személyes iratait. A sértett 8 napon belüli, könnyű sérüléseket szenvedett.

Baon.hu -->

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!