Kék hírek, bulvár

2008.01.23. 12:49

Könnyűbulvár - Kínos helyzetek, pikáns jelenetek Hollywoodban

Emily Blunt vetkőzik, Sean Penn majdnem szadista és Denzel Washingtont ismét megválasztották. Hogy minek? Mindjárt kiderül.

UIP-hírek

 Hanks előtt vetkőzni… 
 
A szép és fiatal Emily Blunt meglehetősen furcsa, és számára kissé kínos helyzetbe került legutóbbi filmje, a Charlie Wilson háborúja forgatásán. A színésznőnek ugyanis Tom Hanks előtt kellett a filmben vetkőznie és több pikáns jelenetet eljátszania – márpedig a korántsem macsó alkatú, 51 éves Hanks egyrészt nem arról híres, hogy kisugárzásával megbabonázza a hölgyeket, másrészt koránál fogva a 25 éves Emily Blunt apja lehetne. Ha még ez sem lett volna elég, Emily és Hanks legnagyobb gyereke, a szintén színész Colin közeli barátok. Nem csoda, hogy Emily először erősen vonakodott.- Szürreális volt, és különben is nagyon kínos érzés ott állni az egész stáb előtt fedetlen keblekkel és reménykedni, hogy legalább a megvilágítás jó. De Tom egy igazi úriember, bár neki is nagyon fura lehetett, hiszen az apám lehetne, és a fia jó barátom – nemrég egy filmben is szerepeltünk. Ráadásul Tomot nem az ilyen jelenetekről ismerik, pedig ebben a filmben egy igazi nőcsábász, és jól is állt neki.
(Charlie Wilson’s War – hazai bemutató: 2008. február 7.) 
  

Penn, a szadista?
 

A Sean Penn rendezte Út a vadonba fiatal főszereplője, Emile Hirsch 41 fontot, vagyis 18 és fél kilót fogyott a forgatás alatt, mivel a rendező ragaszkodott ahhoz, hogy színésze a legjobb fizikai állapotban legyen. A valós történet alapján készült filmben Hirsch alakítja azt a Chris MCCandlesst, aki előtt fényes jövő állt, ám ő mindent feladva nekivágott a világnak, majd valahol Alaszkában az életét veszítette, eddig ismeretlen körülmények között.
- Volt egy kis felesleg rajtam, amikor megkaptam a szerepet, így formába kellett rázódnom, de hajlandó voltam büntetni magamat. Egész napokat töltöttem evezéssel vagy hegymászással, és minden nap órákat töltöttem az edzőteremben, a forgatás pedig néha igen zord körülmények között zajlott.  Időnként borzasztó volt, és majd’ halálra fáztam, de szerencsére Sean ott volt mellettem – egy korbáccsal.
Mivel Sean Penn a május 14-én kezdődő Cannes-i filmfesztivál zsűrijének elnöke lesz, a megmérettetésre kerülő filmek készítői is feltehetőleg hasonlóan szigorú megítélés alá esnek majd.
(Into the Wild – hazai bemutató: 2008. árpilis) Amerika kedvencei
 

Idén már egymást követően második alkalommal választották meg Denzel Washington-t Amerika kedvenc filmcsillagának. Az Amerikai gengszter Oscar-díjas címszereplője mindenki kedvenc átlagember-színészét, Tom Hankset utasította maga mögé az éves szavazáson. Eközben Johnny Depp, mindenki kedvenc álkalóza és hivatalosan is a legnépszerűbb autogramosztó a tavalyi helyezéséhez képest 4 helyet javítva ugrott a harmadik helyre.Vagyis a dobogóra csak férfiak kerültek, és Julia Roberts is csak a negyedik helyre tudta magát bemosolyogni – míg érdekes módon a már rég elhunyt John Wayne számára nem volt lehetetlen a hatodik hely elérése, ami kissé meglepő. Denzel Washington helyezésén azonban nincs mit csodálkozni, hiszen magas, okos és jóképű, ráadásul nagyon ritkán alakít ellenszenves karaktereket – amerikai gengszterként sem lehet haragudni rá.
(American Gangster – már a mozikban!)

Címkék#UIP-hírek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!