Kék hírek, bulvár

2008.01.17. 16:03

Halasi TOP 5-ös körözési lista - Képekkel

Megjelentette TOP 5-ös körözési listáját a kiskunhalasi rendőrkapitányság.

Pozsgai Ákos

[caption id="" align="alignleft" width="150"] Fenyősi Hajnalka
[/caption]Fenyősi Hajnalkát életveszélyt okozó súlyos testi sértés bűntett miatt keresi a Bács-Kiskun Megyei Bíróság BV csoportja. A 34 éves nőt 3 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bíróság jogerősen, de nem vonult be a börtönbe.


 


 

[caption id="" align="alignleft" width="150"] Kalocsai Attila
[/caption]Kalocsai Attilát emberkereskedelem miatt ítélt jogerősen 5 év 4 hónap börtönbüntetésre, de nem vonult be a kecskeméti börtönbe. 

 

 

 

 

[caption id="" align="alignleft" width="150"] Nagy-Czirok László
[/caption]Nagy-Czirok László ellen három elfogató parancs is érvényben van. Kábítószerrel való visszaélés miatt kapott 6 év fegyházat, de más bűncselekmények elkövetése miatt is kapott további 140 és 30 nap fogházbüntetést. Egyes információk szerint a kiskunhalasi férfi a tengeren túlra szökött a börtönbüntetés elől, drogügyei még ma is élénken foglalkoztatják a helyi közvéleményt.


 

  

 

[caption id="" align="alignleft" width="150"] Szabó Sándor
[/caption]Szabó Sándort bíróság elé állítás miatt keresi a rendőrség. Orrgazdaság, garázdaság és lopás miatt ítélték el 2 év szabadságvesztésre jogerősen.


 

 


 


 

 

[caption id="" align="alignleft" width="150"] Zarnóczky János
[/caption]Zarnóczky Jánosnak lőszerrel való visszaélés miatt kellene börtönbe vonulnia két évre, de nem kezdte meg büntetésének letöltését.

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!