Kék hírek, bulvár

2007.12.08. 08:04

Ismét sok minden eltűnt

Már másodszor lopnak el a héten alimínium-szerkezetet és laptopot is. De volt olyan betörő is, aki a paprikára esküszik. Az elmúlt 24 óra rendőrségi ügyei következnek.

Baon.hu

Egy kecskeméti középület gondnoka jelentette a rendőrségre, hogy valaki csütörtökön délután 16 számítógépet lopott el az épületből, 3 és félmilliós kárt okozva. 

Tegnapra virradóra Lajosmizsén lebontottak és elvittek 2 db alumínium állványt, ami egy Kft. tulajdona. A lopással okozott kár kb. 300 ezer forint.

Ismeretlen tettes tegnap (péntek) délelőtt egy kecskeméti lakásból egy laptopot, valamint 10 ezer forint készpénzt vitt el. A tulajdonos kára a rongálássa együtt 222 ezer forint. 

Péntekre virradóra egy fajszi Kft. nyitott paprikaüzeméből elloptak 10
karton (600 kg) őrölt paprikát és 14 alumínium tálcát 1 millió forint értékben. 

Tegnap délután egy kiskőrösi, szolgálaton kívüli rendőr törzszászlós Akasztó belterületén közlekedett szabályosan, amikor egy kereszteződéséhez érve, a kihelyezett „elsőbbségadás kötelező”
jelzőtábla ellenére nem biztosított neki elhaladási elsőbbséget egy
28 éves akasztói férfi, az általa vezetett autóval, és
összeütköztek. A balesetet követően az okozó személygépkocsi a
helyszínről megállás nélkül elhajtott. Később a férfit elfogták, ellene eljárás indult. A baleset során személyi sérülés nem történt, a keletkezett anyagi kár 50 ezer forint.   

Címkék#Bűnügyek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!