A hét ingatlana

2023.03.19. 17:03

Ballószög-deluxe: kint és bent is ámulunk!

Ballószög területén bukkantunk a csodás, egyedi családi házra, amelynek környezete és vonalai is egyaránt különlegesek. Nézzen szét a helyi ingatlan kínálat egyik igazi gyöngyszemében!

baon.hu

„Ballószög külterületén, különleges és gyönyörű környezetben, 3750 négyzetméteres telken, kiváló állapotú 2015-ben téglából épült családi ház eladó! Az ingatlan hasznos alapterülete 180 négyzetméter, amerikai konyhás nappali, 3 szoba, 2 fürdőszoba, 2 külön WC, télikert, gardrób, erkély, gépészeti helyiség található benne.

 

Falazata Porotherm 30-as tégla, 20 centiméteres hőszigeteléssel és 8 centiméteres tégla díszítő elemmel. Rendkívül energia hatékony, fűtéséről levegő-víz rendszerű Panasonic hőszivattyú gondoskodik. Nyílászárói 3 rétegű, 6 légkamrásak. Extrák: központi porszívó, szellőztetőrendszer, dió színű motoros alumínium redőnyök. Konyhabútor 1 éve lett cserélve, amelynek anyaga tölgyfa, új prémium AEG gépekkel felszerelt. A beépített nappali és előszoba bútor szintén tölgyfából készült. Magas minőségű olasz Marazzi hidegburkolatok kerültek lerakásra.

 

Déli tájolása miatt napos, világos terek jellemzik. Télikertben hideg napokon 2 látványkandalló biztosítja a kellemes hőmérsékletet. Gyönyörű parkosított udvarban kialakításra került az öntözőrendszer és kerti tó is. Nyáron a fedett grillező és sütögető biztosítja a családi és baráti összejövetelek helyszínét.

 

Ezen kívül egy nagyon hangulatos borospincével is rendelkezik az ingatlan. Gépkocsi tárolására a fedett autóbeállóban van lehetőség, amelyben 2 elektromos autó töltése biztosított. Az udvarban még egy tároló és játszótér is megtalálható. Az ingatlan szomszédságában több hektár fenyőerdő van. 

 

Elektromos kapunyitó rendszer teszi kényelmessé a közlekedést. Beton pilléres kerítését vörösfenyő elemek díszítik. Nagyon szép környezetben található a családi ház, csendes és nyugodt életet biztosít, mégis közel, 90 méterre a főúttól. [...]”

 

További szuper otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!