A hét ingatlana

2023.01.15. 11:17

Lajosmizsei dőzs: eladó egy 8 szobás kúriajellegű épület és birtok

Lajosmizsén számos izgalmas luxus ingatlannal lehet találkozni, ha az ember a piacot böngészi. Jöjjön egy 8 szobás szépség, amelynek mind az épülete, mind a birtoka megér néhány kattintást. És talán a 349 millió forintos vételárat is…!

baon.hu

„Különleges ajánlat a vidéki, komfortos életet kedvelők számára! A 310 négyzetméteres, 8 szobás, kúria jellegű épület, mely kiváló minőségben megépített anyagokból, tágas helyiségekből álló lakótereivel több funkció kialakítására alkalmas birtok.

 

Lehetőség adott gazdálkodásra, igényes turisztikai szálláshely kialakÍtására, lótartásra, vagy csak az édenkert hangulatát biztosító környezetben való lakhatásra. A lovak számára karám, fedett beálló áll rendelkezésre. Kertjében felszerelt nyári konyha, étkező, és tolótetővel ellátott 16x6 méteres medence. A kerti tó partján elhelyezett pad idilli helyet biztosÍt a feltöltődésre. A locsolórendszerrel kiépített kert rendezett és ápolt dús növényzettel rendelkezik. 

 

A lakóépület téglából épült és cserépfedéssel rendelkezik. Nyílászárói és beépített bútorai fából igényes kialakítással minőségi munkával készültek. 

 

Négy hálószobája, két nagyméretű nappalija, három fürdőszobája több generáció számára is kényelmes otthont biztosít. 

 

Külön helyiségben szauna, zuhanyzó, illetve háztartási helyiség került kialakításra. Garázsában két gépkocsi kényelmesen elfér. A birtok körben bekerített és igény esetén tovább bővíthető a mellette lévő 5,5 hektáros hasonló adottságokkal rendelkező birtokkal. Budapesttől körülbelül 70 kilométer távolság a napi ingázást is lehetővé teszi az M5-ös autópályán.

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!