Ingatlanajánló

2022.10.23. 06:50

Szerelemlakás Kiskunfélegyháza belvárosában? Igen!

A 43 négyzetméteres, barátságos, vonzó otthon már a profi fotóknak köszönhetően is kiugrik a megyei kínálatból. De a részletek és az ár-érték arány az, ami igazán meggyőzőnek tűnt. Irány Kiskunfélegyháza és egy megfizethető, belvárosi szuper lakás!

baon.hu

„Kiskunfélegyháza belvárosában, a Kossuth ABC mellett, 2006-ban épült, újszerű, bruttó 63 négyzetméteres, tetőtéri lakás, igényeseknek eladó. Az alapterület nettó 43 négyzetméter, bruttó 63 négyzetméter. 

 

A lakásban található amerikai konyha, elegáns bútorokkal felszerelt tágas nappali, látványos belsőépítészeti elemekkel két élhető méretű szoba klimatizált lakás cirkókazános gázfűtés, lapradiátorokkal. Egy gyerekes CSOK-ra alkalmas. Figyelem az adatlap megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!​ Az ingatlan kizárólag ingatlanértékesítővel tekinthető meg!​ [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!