A hét ingatlana

2022.08.06. 19:50

3 az 1-ben: eladó egy 315 milliós ingatlan Lajosmizsén!

Nádtető, barátságos kert, játszótér és egy 90, valamint két 60 négyzetméteres épület keresi új tulaját Lajosmizsén! Lássuk a 315 milliós ajánlat hangulatos tanyavilágot idéző képeit!

Baon.hu

„A Teleki és Fia Ingatlan Bt. értékesítésre kínálja Lajosmizsén ezt a 8000 négyzetméter teljesen körbekerített ipari területet, a rajta álló patinás nádtetős hungarikum ingatlanokkal. A tanyaházak  2008-ban érték el a jelenlegi arculatukat. A tanya udvaron 3 ház : 90, 60 és 60 négyzetméteresek;  és több garázs épült. [...] Az épületek mellett egy dupla garázs és egy fedett gépkocsi beálló található. A hátsó udvari részen gazdasági kiszolgáló helyiségek épültek, amelyek alkalmasak tárolásra és állattartásra. A kertrészen 100 darab termő kiotói barackfa terem mely nagy ritkaságnak számít, valamint almafák és meggyfák érlelik gyümölcseiket.

Az ingatlan a főútról azonnal megközelíthető. 2 darab elektromos kapuval ellátott, mart aszfalt felhajtóval. Az épületben egy kiforrott jól bejáratott vendégkörrel rendelkező mezőgazdasági kereskedelmi egység működik. A belső udvar csodás hungarikum: hagyományos nádfedeles tornácos házikókkal övezett paradicsomi tanyaudvar. A terület kiválóan alkalmas hagyományőrző életvitel folytatására, állattartásra, gazdálkodásra, jövedelmező üzlet üzemeltetésére. A tanya udvaron gyermek játszótér és medence is telepíthető. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!