A hét ingatlana

2022.05.07. 19:50

Hófehér ragyogás egy 110 milliós kecskeméti családi házban

Elegáns, szellős, világos terek jellemzik a hét ingatlana címet joggal elnyerő kecskeméti házat. Hófehér és törtfehér lakberendezés, sok-sok fényes felület. Kizárt, hogy valakinek ne tetszene a most következő ingatlan.

baon.hu

„Eladó Kecskemét kedvelt családi házas részén egy 2020 decemberében átadott, PRÉMIUM minőségű anyagokból igényesen megépített családi ház

Az 585 négyzetméteres összközműves, aszfaltozott utcában levő területre a tulajdonos egy 124 négyzetméteres  nagy nappalis, két igényes lakosztállyal (hálószoba-gardrób-fürdő-wc) rendelkező otthont álmodott meg egy hatalmas 41 négyzetméteres fedett terasszal, mely igény szerint beépíthető, így adva helyet akár egy további szobának. 

A házban található háztartási helyiség, kamra és egy vendég mosdó is. A ház hűtéséről inverteres, hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A fűtésről, és melegvíz-ellátásról egy kondenzációs gáz(cirkó) kombi kazán gondoskodik.

A lakásban mindenhol LED-es világítás van. A modern, műanyag nyílászárók 3 rétegű üvegezésűek, és a szobákban redőnnyel vannak felszerelve.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!