ajánló

2021.07.31. 19:55

A hét ingatlanhirdetése: „Hódítsa meg Kunszentmiklóst...!”

...és „Legyen Ön a turizmus úttörője!” Ilyen felütéssel kezdődő hirdetés mellett nehéz elmenni. Lássuk, mit kínálnak pontosan 335 millió forintért a szóban forgó településen!

baon.hu

„Budapesttől 60 kilométerre, Kunszentmiklóson kínálok most Önnek egy igazán komoly befektetési lehetőséget. A 2078 négyzetméteres, két utcára nyíló telken, mintegy 780 négyzetméteren álmodhatja meg a város legnagyobb szálláshely szolgáltató létesítményét. Vendégváró bejárata a főútra nyílik, míg a telek végén távozva a Miklóssy János Sportközpont bejáratánál találja magát. A jelenleg 16 szobás, 4 fürdőszobás, 7 teraszos épület tökéletesen alkalmassá tehető nagyobb csoportok befogadására, legyen az esküvő, osztálykirándulás vagy csapatépítő tréning. A főépület mellett 200 négyzetméter áll rendelkezésre, mely korábban cukrászda és szórakozóhelyként üzemelt. Így annak sincs akadálya, ha vendégeit meleg konyhai ellátásban kívánja részesíteni.

Miért éppen Kunszentmiklóson vállalkozzon? Mert a turizmus / vendéglátás itt még teljes mértékben kiaknázatlan terület, ugyanakkor az igény megvan rá. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik