ajánló

2021.06.12. 20:00

A hét ingatlana: kúria stílusú luxus Kecskeméten

700 négyzetméteres otthonba benézni nem hétköznapi elfoglaltság. Tartson velünk és lapozza fel virtuálisan a megye egyik legexkluzívabb, eladó ingatlanának fotó albumát!

baon.hu

Kecskeméten, Domb lakóparkban, kúria stílusú luxus, több generációs 725 m2 -es családi ház ELADÓ!

A családi ház 1400 m2-es telken épült. Az emeleti teraszról a közeli tó és az azt körbe vevő erdő látványa élvezhető. A pince szinten került kialakításra a család felfrissülését biztosító helyiségek (wellnes, fitness, boros pince). A földszinten gyönyörű hal tárul elénk belépéskor. Az emeletre luxus igényű, kivitelezésű tölgyfa lépcső vezet. A földszint járófelülete gránit kőburkolatot kapott.

A lakás éke a Swarovski csillárok. A tulajdonosok több generációsnak tervezték az ingatlant, ezért a szintek közötti közlekedést lift segíti, amely minden szinten ki/ be szállást biztosít. A garázsban 3 autó kényelmesen parkolhat. A kertben medence épült, középen delfin motívum díszíti. A kert öntözőrendszerrel öntözhető. A lakás biztonságát az extra biztonsági rendszer és a sorompóval zárt és körbe kerített lakópark növeli. Budapesti ingatlan beszámítása lehetséges.”

További részletek, fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!