Hírek

2011.04.18. 08:37

Kiütötték a Fidesz jelöltjét Győrben

A szavazatok több mint 60 százalékának megszerzésével a független Bárány István győzött a győri időközi választásona a Fidesz-KDNP jelöltjével szemben.

BAMA

Bárány István, a Pro Urbe Egyesület jelöltje győzött a vasárnapi győri időközi önkormányzati választáson a város 4. számú választókerületben. A választás azért kellett kiírni, mert a Ottófi Rudolf alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője (Fidesz-KDNP) hosszan tartó, súlyos betegség következtében február elején elhunyt.

A Kislaföld.hu Csörgits Lajos aljegyzőtől megtudta, hogy Bárány István, a Pro Urbe Egyesület jelöltje győzött a vasárnapi győri időközi önkormányzati választáson a város 4. számú, Bácsát, Kisbácsát, Sárást és Révfalu egy részét felölelő választókerületében.
A 6694 választásra jogosult közül 1791 kereste fel szavazókörét, ami 26,8 százalékos részvételi aránynak felel meg.

Az érvénytelen voksok száma 7 volt. Bárány Istvánra 1073-an szavaztak (60,1 százalék), így ő szerezte meg az önkormányzati képviselői mandátumot. Perger Elzát (Fidesz-KDNP) 657-en (36,8 százalék), míg Ottlakán Beatrixet (független) 54-en (3 százalék) támogatták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!