Hírek

2010.05.09. 08:09

Stohl sajnálja és szégyelli magát

Rettenetesen sajnálom, ami történt, és nagyon szégyellem magam - mondta Stohl András, a hajnalban Fót közelében közúti balesetet okozó színész-műsorvezető szombaton késő délután az MTI telefonos megkeresésére.

MTI

Stohl csupán annyit közölt, hogy a színházból hazafelé, Fótra tartott, amikor megtörtént a baj, majd hozzátette: nem igaz, hogy a karambol után azonnal elhagyta a helyszínt. "Megvártam a mentőket, s csak utána távoztam, de egyebet nem mondhatok, mert az ügyvédek azt tanácsolták, hogy várjuk meg a vizsgálat végét" - fűzte hozzá.

A hallhatóan megtört színész azt mondta, "borzalmasan" érzi magát, rettenetesen sajnálja és nagyon szégyelli, hogy immár nem először történt vele ilyesmi. 

"Hibás vagyok, és megérdemlem, hogy ezek után széttépjenek az újságok, illetve hogy az emberek azt gondolják rólam: borzalmas alak vagyok" - jelentette ki Stohl András, majd megviselt állapotára hivatkozva elnézést kért, és bontotta a vonalat.

Az MTI szombat kora reggel tudta meg, hogy otthonából előállították Stohl András színész-műsorvezetőt, mert gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy ő vezette azt az autót, amely balesetet okozott hajnalban Budapest és Fót közöt

Ezek is érdekelhetik