Hírek

2010.02.05. 09:17

Újabb fideszes mondta el a magánvéleményét

Sió László oktatási szakértő a magánvéleményét közölte a csütörtöki Népszavában, az általa elmondottak nem tekintendők a Fidesz hivatalos álláspontjának - közölte Cser-Palkovics András.

Független hírügynökség - Világgazdaság Online

A Fidesz helyettes szóvivője arra a cikkre reagált, amelyben a párt oktatási kabinetjének vezetője azt nyilatkozta: el kell bocsátani azokat a pedagógusokat, akik nem felelnek meg annak az új minősítési rendszernek, amelyet kormányra kerülése esetén a Fidesz vezetne be - számol be a Független Hírügynökség.

Sió László, a Fidesz oktatási kabinetjének vezetője a Népszavának azt is mondta, hogy olyan külső tanfelügyeletre van szükség, amely a minősítési rendszerrel kiegészülve hatékonyan értékeli az oktatók felkészültségét. A tanárképzésről Sió László azt mondta, hogy emelni kell a színvonalat. Szerinte jóval kevesebb, de nagyobb tudású hallgatót kell felvenni a karokra.

Mint ismert, Mádi Lászlót levették a Fidesz országos választási listájáról, miután egy szakmai rendezvényen úgy nyilatkozott: az ingatlanadót rövid távon el kell felejteni, de kellő előkészítés és a társadalommal folytatott egyeztetés után bevezethető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!