Hírek

2010.02.09. 14:14

Hagyót terhelő iratokkal érkezik Demszky a holnapi meghallgatásra

Minden bizonnyal Hagyó Miklóssal kapcsolatos terhelő iratokkal jelenik meg holnap Demszky Gábor főpolgármester a BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult fővárosi bizottság előtt, amely szerda délután kívánja meghallgatni az SZDSZ-es politikust.

Vég Márton - Világgazdaság Online

Demszky mellett Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes és Székely Gábor volt felügyelőbizottsági elnök is kellemetlen kérdésekre számíthat. „A korábbi gyakorlatnak megfelelően személyre szabott kérdéssort kapnak, és a testület tagjai korlátlanul tehetnek fel további kérdéseket” – árulta el György István, a testület fideszes elnöke.

Kérdés, hogy Demszky Gábor mi újat tud még mondani, hiszen hétfőn már részletesen kifejtette álláspontját a BKV-irányításával kapcsolatos kérdésekről, és egyes ügyekben vállalta saját politikai felelősségét is. Ugyanakkor jelezte azt is, hogy iratokat készül átadni a vizsgálóbizottságnak.

„Lakos Imre városüzemeltetési bizottsági elnök és Dancs Gábor közlekedési tanácsnok többször jelezték, hogy nem kapnak meg minden információt Hagyó úrtól a BKV ügyeivel kapcsolatban. Ezekről a vitákról kabinetemlékeztetők és levelek is készültek” – fogalmazott a főpolgármester. Hagyó Miklós (MSZP) volt főpolgármester-helyettes a március 10-ei bizottsági ülésen reagálhat majd az elhangzottakra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!