Hírek

2010.02.12. 11:06

Bokros: Hihetetlen utakat járt be a Fidesz!

Várja a válaszát a Fidesz és a Jobbik elnökének, kiállnak-e vele vitázni, és ha nem, akkor miért nem teszik azt - mondta az MDF kormányfőjelöltje.

hirado.hu

Egyelőre várja a kulturált válaszát mind Orbán Viktornak, mind Vona Gábornak arra, hogy kiállnak-e vitázni, és ha nem, miért nem teszik – jelentette ki Bokros Lajos a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában

Egyébként leszögezte: Mesterházy Attilát is vitára hívja, de előbb megvárja a Fidesz és a Jobbik elnökének válaszát.

Arra a kérdésre, hogy felelősnek tartja-e a gazdasági válság kialakulásáért a jegybankot és a PSZÁF-ot, Bokros azt válaszolta első, második és harmadik helyen is a kormány a felelős kialakult helyzetért, az említett intézményeknek ugyanis nagyon kicsi a mozgásterük.
Bokros Lajos

Ami történt, az nem jó a pártnak, kérdés, hogy kinek állhatott mindez érdekében – tette fel a kérdést a fórumos politikus annak kapcsán, hogy tegnap az MDF budapesti választmánya rendkívüli ülésen leváltotta a fővárosi elnökséget és visszahívták tisztségéből Lévai Zoltán elnököt. Bokros szerint mindez szabálytalan és érvénytelen volt.

Az átmeneti társadalmakban jobboldaltól baloldalig hihetetlen utakat járnak be pártok és politikusok. Példaként említhető maga a Fidesz és a Fidesz elnöke, Orbán Viktor is – hangsúlyozta Bokros, miután az egyik újságíró felvetette: párttársa, Debreczeni József annak idején nem keveset bírálta a Bokros-csomagot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!