Hírek

2009.11.21. 16:19

A Sláger vezére beolvas a magyar politikának - bűncselekmény Bajnai szerint is

Egy rádiós szaklapban írt cikkében a Sláger Rádió tulajdonosa, az Emmis vezérigazgatója, Jeff Smulyan keményen bírálja a magyarországi politikát.

Világgazdaság Online

Mint az tegnap este kiderült, a Sláger rádió nem folytatja tovább semmilyen frekvencián, tulajdonosa pedig kivonul Magyarországról. Ma már egy közlemény is megjelent a rádió honlapján, ahol a Sláger tulajdonosának vezére, Jeff Smulyan már keserűen nyilatkozott az államról, "ahol mindez megtörténhetett".

Az Emmis vezérgigazgatója a Radio Business Report nevű szaklapban megjelent írásában is a korábban szerinte tiszta szabályok megváltozását kifogásolja. 12 éve, cége piacra lépésekor egyetlen dolgot kért csak: egy átlátható rendszert - idézi fel a kezdeteket a vezérigazgató. Ez akkor szerinte megvolt, ám mostanra ez "nyilvánvalóan megváltozott".

Smulyan szerint cége, mint a legnagyobb piaci szereplő, kész volt a legmagasabb árat fizetni a frekvenciahasználatért. A szabályok menet közben változtak meg, így nyerhetett valaki a semmi 50 százalékát ígérve, azzal szemben, aki dollármilliók 12 százalékát kínálta.

Szerinte az eljárás tisztátalanságát mutatja Majtényi László, az ORTT elnökének lemondása is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!