Hírek

2009.08.21. 19:51

A rendőrség fokozottan készül: látogatórekord a BB Szüreten

Akadt vendég, aki maga kért szondát a rendőröktől a Boglári Szüret nyitónapján. A becslések alapján jópár éve nem volt akkora forgalom a fesztiválon, mint idén.

Füleki Tímea

Szemmel látható volt egyes látogatók izgalma az első sorokban a Boglári Szüret nyitóünnepsége alatt. Egyértelmű volt: többen alig várták a ceremónia végét az 1-es számú színpadon, hogy percek múltán a lehető legközelebbről élvezhessék Bódi Guszti és a Fekete Szemek produkcióját. A szerencsés hallgatóságra persze nem csak aranyeső hullott első kézből, hanem információk is: Bódi Margó nagy örömmel adta hírül, hogy szakácskönyve jelent meg. A szavannát is megjárt sztárpár csak egy volt a tegnapi fellépők hosszú sorából. Akadtak persze, akik valamivel fajsúlyosabb produkcióval debütáltak, akár már csak azzal, hogy élő műsort adtak elő.

A Bikini élő koncertjére zsúfolásig telt a kikötő felőli színpad, de a megasztáros Puskás Peti, Koós János és Lola is megfordult tegnap a boglári deszkákon. Csapra verték a BB boglári muskotály hordóját, a vidék vezető borászatainak faházainál pedig akár nemzetközileg is elismert, érmes dél-balatoni borokat is kóstolhattak a vendégek. A vidék nagy hegyközségeinek borosgazdái egyébként a fesztivál ideje alatt többször tartanak borászati ismertetővel egybekötött kóstoltatást.

Folytatás itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!