Hírek

2009.05.08. 13:00

Egy titkos szövetséges menti meg az MDF-frakciót!

Elhárult az akadálya annak, hogy ismét megalakulhasson a Magyar Demokrata Fórum parlamenti képviselőcsoportja – mondta Dávid Ibolya, az MDF elnöke pénteki sajtótájékoztatóján, újságírói kérdésre válaszolva.

mti

Dávid Ibolya annak kapcsán tért ki a frakció újbóli létrehozására, hogy egy parlamenti vizsgálóbizottság felállítása kapcsán azt mondta: lehetséges, hogy a testületnek az MDF-frakcióból is lesz tagja. „Elhárult minden akadály a frakció megalakítása elől, és már csak testületi döntéseinkre várunk” – mondta.

A távirati irodának arra a kérdésére, hogy ezek szerint megvan az az egy pluszképviselő, akivel újra felállhat az MDF-frakció, Dávid Ibolya megismételte a korábban mondottakat, mely szerint a frakcióalakítás útjából „elhárult minden akadály”.

Annyit még hozzátett: abban a pillanatban, amint „érett lesz az ügy”, a testületek meghozták a szükséges döntéseket, a nyilvánosságot is tájékoztatják. Arra a kérdésre, hogy jövő héten várható-e döntés ez ügyben, a politikus nem válaszolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!