Hírek

2009.01.23. 09:10

Vérdíj a zalai késes rabló fején

Kétszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki az októberben Nagybakónakon történt emberölési kísérlet elkövetőjének megtalálása érdekében a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője

BAMA

Az egyelőre ismeretlen tettes október 30-án hajnalban egy 18 centiméter pengehosszúságú tőrkéssel több alkalommal, több helyen megszúrt egy svájci állampolgárt annak nagybakónaki, Száka-hegyen lévő ingatlanján; a sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nyomozás során kiderült, hogy az elkövető személygépkocsival érkezett a helyszínre, és "anyagi haszonszerzés" érdekében hatolt be a házba. A dulakodás során a sértett megharapta a támadó egyik kezét.

Az elkövetőről fantomkép készült: a támadó 30-32 éves lehet, körülbelül 180 centiméter magas, erős testalkatú, haja világos, rövid. A zalai rendőrök azoknak a jelentkezésére is számítanak, akiknek információjuk van egy akkoriban kézsérülést szenvedett férfiről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!