Hírek

2009.01.26. 09:03

Tizennyolc új villamosa lesz Debrecennek

Tizennyolc darab, járművenként legalább 70 százalékban alacsony padlós villamosra írt ki nyílt közbeszerzést az uniós támogatással épülő második városi vonalra a debreceni önkormányzat

BAMA

Tizennyolc darab, járművenként legalább 70 százalékban alacsony padlós villamosra írt ki nyílt közbeszerzést az uniós támogatással épülő második városi vonalra a debreceni önkormányzat – írta hétfői számában a Hajdú-bihari Napló.

Jónás Zoltán, a Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület elnöke elmondta: a pályázati kiírás értékelésénél a legnagyobb súllyal a pénzügyi szempontok szerepelnek, így elsőre azt hihetjük, hogy az olcsó villamosok lesznek a befutók. Ugyanakkor mivel a villamosok egy férőhelyére vetített árát veszik figyelembe, a nagyobb kapacitású, drágább járműveket gyártó cégek esélyei egyáltalán nem csökkennek. Eredményt március 5-én hirdetnek Debrecenben – olvasható a Hajdú-bihari Naplóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!