Hírek

2009.01.09. 11:57

Hétfőn folytatják a tanítást a csepeli iskolában

Hétfőn kezdődik újra a tanítás a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában, ahol szerdán brutális kettős gyilkosság történt.

mti

A tanítási szünetet a bűntény miatt rendelték el. A Széchenyi István utca 93. szám alatt található épület jelenleg teljesen üres, bejárati ajtaját a rendőrség lepecsételte. A kerítésnél péntek reggel is égett néhány mécses a kivégzett pedagógusok emlékére. Egy felhívás pedig gyertyás megemlékezést hirdetett az iskola elé délutánra. Az MTI tudósítója azt tapasztalta, hogy az iskolával szemben lévő elárusító bódékban is a gyilkosságról beszélgetnek a helyiek, volt, aki sajnálkozott, volt, aki szörnyülködött.

Tóth Mihály, Csepel polgármestere elmondta: az iskolát üzemeltető alapítvány a történtek feldolgozásához segítséget kért. Ennek előkészítésével a Fővárosi Önkormányzat vezetése foglalkozik. A Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodájának közleménye szerint Demszky Gábor a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet krízisintervenciós csoportja segítségét ajánlotta fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!