Hírek

2008.08.30. 13:36

A KDNP elégedetlen a közoktatás helyzetét látva

Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint a kormányfő által bejelentett 70 milliárd forintos fejlesztési program ellenére sem jók a kilátások a közoktatásban

mti

Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint a kormányfő által bejelentett 70 milliárd forintos fejlesztési program ellenére sem jók a kilátások a közoktatásban, hiszen e területről az elmúlt években 35-40 milliárd forintot vontak ki; erről a párt országgyűlési képviselője beszélt a tanévkezdés alkalmával tartott szombati sajtótájékoztatón, Budapesten.

Hoffmann Rózsa szerint egy normálisan működő, demokratikus országban egy olyan bejelentésnek, mint amit a héten tett Gyurcsány Ferenc, nem volna hírértéke, mert "az iskolák felújítása, karbantartása, korszerűsítése, a mindenkori színvonalhoz való alkalmazása olyan (..) evidens feladata az államnak (...), hogy ezt nem illendő úgy tálalni, mint egy könyöradományt".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!