Hírek

2008.07.31. 12:40

Gyurcsány a hibás néven csoportot alakít a Fidelitas

Gyurcsány a hibás néven csoportot alakít a Fidelitas, ehhez bárki csatlakozhat. A Fidesz ifjúsági szervezetének képviselői csütörtökön a leállított kormányzati negyed projekt Váci úti helyszíne előtt tartottak sajtótájékoztatót.

BAMA

Egyértelműen kimondhatjuk, hogy a kudarcokért Gyurcsány Ferenc a hibás – jelentette ki Radnóti Ákos, a győri Fidelitas elnöke. Hozzátette: sokakban benne van ez a gondolat, csak nem vállalják fel. Mint mondta, nem véletlen a sajtótájékoztató helyszínének megválasztása, hiszen a kormányzati negyed helyszínén a „nagy semmi” látható. Ez is a kormány egyik pazarlásának eredménye – tette hozzá. A Gyurcsány a hibás néven alakuló csoport matricákat fog osztani az országban, aktivistái azt kérik az emberektől, ragasszák fel oda, ahol úgy gondolják, a miniszterelnök „hathatós tevékenységének” eredménye a kudarc. Arra kérik a matricaragasztókat, fényképezzék is le, hová ragasztottak, és küldjék el a gyurcsanyahibas.blog.hu weboldalra.

Kérdő Zsuzsa Fidelitas-tag kiemelte: napról napra világosabbá válik, hogy a kisebbségi kormány a kudarcok kormánya, hiszen – tette  hozzá – a kabinet akármibe kezd bele, azt félbehagyja, vagy nem úgy valósul meg, nem olyan határidőre, mint mondták. A sajtótájékoztató előtt egy rendőr a Fidesz sajtósától megkérdezte, ki a rendezvény szervezője, az esemény várhatóan mettől  meddig tart, és a személyi igazolványát is elkérte. Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője a tájékoztató megkezdése előtt újságíróknak azt mondta, a rendőrség illetékese is megerősítette neki, hogy közterületen vannak, ahol lehet sajtótájékoztatót tartani. A tájékoztató befejezése után a Fidelitas két tagja egy transzparenst erősített a Ferdinánd hídhoz, amelyen a Gyurcsány a hibás felirat szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!