Hírek

2008.05.08. 18:46

Megdönthetetlen Balla Irma fiának alibije?

B.V.

Ártatlannak vallotta magát a tavaly meggyilkolt Balla Irma debreceni fideszes önkormányzati képviselő fia, akit a rendőrség a bűncselekmény elkövetésével gyanúsít. Magyar György, a megvádolt S. Sándor ügyvédje szerint a férfinek megdönthetetlen alibije van: nem volt a városban anyja halálakor. Szerinte túl nagy nyomás nehezedik a hajdú-bihari rendőrökre, hiszen egy éve semmilyen bizonyítékot nem tudtak felmutatni a meggyilkolt politikus ügyében.

Az ügyvéd beadványában azt kérte, vegye át egy másik megye nyomozócsoportja az ügyet, valamint kérte védence szabadon engedését is, mivel szerinte indokolatlan volt a férfi előzetes letartóztatása is. A 29 éves férfi ügyvédje beadványában gyanúsítotti kihallgatást is kért a megyei főügyésztől, ügyfele eddig ugyanis nem tett még vallomást. Balla Irma volt fideszes képviselőt tavaly tavasszal brutális körülmények között otthonában gyilkolták meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!