Hírek

2008.05.14. 06:08

Lucas már az ötödik Indiana Jones kalandot tervezi

Még el sem kezdték vetíteni az Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága című filmet, az alkotók már a világhírű régész professzor kalandjainak ötödik epizódján dolgoznak.

BAMA

A hírek szerint George Lucas el is készült az Indy 5 szinopszisával. Eszerint az ötödik epizódban az ostoros régész professzor azt a keresztet keresi majd, amelyen Krisztust megfeszítették. Ha a keresztet a jók szerzik meg, eljön a földi Paradicsom kora, ám ha a rosszak kezébe kerül, az a Föld pusztulásához vezet. A rosszakat ebben a történetben a kommunista kínaiak képviselik majd, Indy oldalán pedig angol kommandósok harcolnak. A kalandok szokás szerint kontinenseken átívelők lesznek: Mongóliától Londonon és Jeruzsálemen át egészen Romániáig zajlik majd a kutatás, illetve a versenyfutás az értékes ereklyéért.

Persze, az azért még egyáltalán nem biztos, hogy pár év múlva szóról szóra a jelenlegi sztorit látjuk majd a vásznon, mert a mostani, negyedik Indiana Jones-film is annyi változtatáson ment keresztül, hogy az eredeti koncepcióra nem is lehetne ráismerni. Amikor az Indy-filmek rendezőjét, Steven Spielberget az újabb folytatásról faggatták, talányosan csak annyit válaszolt, hogy valami készül, és reméli, hogy a produkció összerakása nem tart majd húsz évig, mint a mostanié.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!