Hírek

2008.05.20. 16:42

Fodort eddig hat, Kókát pedig négy megye támogatja

Hat megyei SZDSZ-es szervezet nyilatkozott úgy, hogy korábbi döntésük alapján Fodor Gábor elnökké választását támogatják a párt június 7-i tisztújító küldöttgyűlésén.

BAMA

Az MTI körkérdésére eddig válaszolók közül négy megye jelezte egyértelműen, hogy ők Kóka János mellett teszik le a voksukat. Pest illetve Bács-Kiskun megyében közel azonos támogatottságot kapott a két elnökjelölt. Hét megyében és Budapesten még nem született döntés.

Az MTI körkérdésére válaszoló SZDSZ-es megyei választmányok közül hatan nyilatkoztak úgy, hogy Fodor Gábor elnökké választását támogatják. A hat megye: Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Heves, Komárom-Esztergom, Veszprém és Zala. A párt Győr-Moson-Sopron megyei választmánya kedden, a Hajdú-Bihari pedig csak pénteken dönt, de előrejelzésük szerint minden bizonnyal ők is Fodor Gábor mögött sorakoznak fel.

Kóka János mellett a válaszadók közül eddig négy megye: Vas, Jász-Nagykun-Szolnok, Somogy és Fejér tette le a voksát. Nógrád megyében csütörtökön döntenek, de várhatóan itt is a jelenlegi elnököt támogatja majd a többség.

Ezek is érdekelhetik