Hírek

2008.05.10. 11:36

Az európai üzleti elit a hét végén Magyarországon

A világ harmadik legnagyobb non-profit szervezete, az AIESEC Budapesten ünnepli 60 éves fennállását.

BAMA

Miklós Marschall, a Transparency International európai és közép-ázsiai régiójának vezetője, Jan Eliasson, az ENSZ különleges megbízottja és Gregory C. Dahl, a Nemzetközi Valutaalap szenior közgazdásza is részt vesz az AIESEC (a közgazdászhallgatók nemzetközi szervezete) 60 éves fennállása alkalmából rendezett konferencián. A konferencia mottója: „Európa az innovativitás, az értékek, a vállalkozókészség és a kultúrák közötti megértés bölcsője”.

A szervezet több mint száz országban működik, így mind az öt kontinensen egy kiválasztott helyszínen ünnepelnek a volt és jelenlegi tagok. Európában három világváros versenyzett a jubileumi konferencia rendezési jogáért. Budapest győzött, így a hét végén hazánk látja vendégül az AIESEC egykori, mára szép karriert befutott tagjait, köztük magyarokat is: például Müllner Zsoltot, a Wallis Zrt. vezérigazgatóját és Széni Zoltánt, Ernst & Young humánpolitikai vezetőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!