Hírek

2008.03.15. 16:48

Orbán és a jövő emberei

A Fidesz elnöke filozófiai mélységekbe merészkedett a március 15-ei forradalom emlékére rendezett gyűlésen

AS

A Pilvaxal és a márciusi ifjakkal példálózott Orbán Viktor, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél tartott Fidesz naggyűlésen. Bevezetésében kijelentette: a népszavazás napján "megdördült a nép szava". Az ellenzéki párt elnöke beszédében a kormányt a "helytartótanácshoz" hasonlította, amely március 9-e óta "sápadt is és reszketni is méltóztatik."

"Példa nélküli helyzet, hogy demokráciában nagyméltóságú helytartótanács legyen. Ezért mi, magyarok ismét feltaláltunk valamit, az alkotmányos népítéletet. Március 9-e óta ez világszabadalom" - mondta Orbán Viktor.

A jövő emberei azok, akik megteremtik a jövőt. A jövő emberei a felfedezők, ők alkották meg a művészet és a tudományok csodáit. Magyarország akkor lesz sikeres, ha a jövő emberei erősebbek lesznek a múlt erőinél.

"Március 9-e óta tudjuk, Magyarországon jobbat érdemel. Olyan országgyűlést és olyan kormányzatot, amely méltó hozzá" - mondta Orbán Viktor. "A kormány visszaadhatta volna a megbízatását akkor, amikor kiderült, hogy hazudtak reggel, délben és este, akkor, amikor kiderült, hogy a tönk szélére sodorták az országot, vagy akkor, amikor kiderült, hogy az emberek nem tűrik a hazugságaikat. Ők azonban ehelyett provokálnak, de kilóg a lóláb, mi átlátunk a szitán, nekünk is megvan a magunkhoz való eszünk".

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!