Hírek

2008.03.11. 19:09

Megvertek egy doktornőt

Bántalmaztak egy doktornőt a gyöngyösi kórházban - tájékoztatta az intézmény ügyvezető igazgatója kedden az MTI-t. Az orvos nem akart befektetni az osztályra egy beteget, mire a beteg egyik hozzátartozója többször megütötte őt - közölte Szőke Ferenc.

BAMA

Az orvos szerint a beteg állapota nem indokolta a kórházi ápolást, s ezért a járóbeteg szakrendelésre kívánta továbbküldeni az asszonyt. A beteg azonban az orvosi diagnózissal szemben azt állította, hogy súlyos betegségben szenved, és követelte, hogy vegyék fel fekvőbetegként. Miután a doktornő ezt továbbra sem tartotta indokoltnak, az asszony szitkozódni kezdett, majd a kíséretében lévő fiatal nő rátámadt a doktornőre. A hétfőn délután lejátszódott jelenet egy televíziós stáb szeme láttára történt, a tévések ugyanis épp az új sürgősségi betegellátóról készítettek anyagot - ismertetette az eset körülményeit az ügyvezető.

Szőke Ferenc szerint országosan is egyre inkább elterjednek az ilyen és ehhez hasonló atrocitások. Ennek ellenére a kórház nem tesz feljelentést - tette hozzá. Mivel a bántalmazás következtében kollégájuk nem szenvedett sérülést, csak magánvád nyomán indulhatna rendőrségi eljárás, ám a doktornő nem kíván feljelentést tenni - mondta a kórházvezető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!