Hírek

2008.03.05. 06:10

A Metal Lady visszatér

Nem akar beszállni a fitneszháborús üzengetésekbe, ehelyett inkább arra készül, hogy újrafényesíti a Metál Lady imázsát. Bíró Ica elárulta: nem tart attól, hogy félnének tőle a férfiak.

Dián Tamás

[caption id="" align="alignleft" width="180"] Bíró Ica sokat változott, így új lemezén is a megújulásról énekel majd
[/caption]– Igaz, hogy új lemezzel tér vissza az egykori Metal Lady?
– Egy kiadó ajánlotta fel, hogy készítsek új albumot, de ennél többet őszintén szólva még nem tudok mondani. Egyelőre még képlékenyek az elképzelések. Az biztos, hogy a Metal Lady korszakomban készült dalaim iránt ismét nő az érdeklődés, egészen fiatal lányok és fiúk kérdezik, hogy nincs-e véletlenül egy-egy példányom a régi bakelit lemezekből. Ennek ellenére én nem csupán retro albumot csinálnék, hanem egy olyat, amelyben a keménytől a lágyig minden benne lenne, ami én vagyok.

– Ön eddig látványosan kimaradt az éppen dúló fitneszháborúból. Miért?
– Aki ismer engem, tudja, hogy az egészséges életmódot mindig az emberi oldalról közelítettem meg. Szerintem test és lélek nem elválaszthatók egymástól, ezért nem is szeretnék olyan vitákba belefolyni, hogy ki mit egyen, vagy mennyit mozogjon. Az, hogy valakinek a testét átalakítjuk, még kevés. Az én felfogásom szerint az egészséghez a belső harmónia is hozzátartozik. Ez olyannyira igaz, hogy jómagam is eszerint élek. Ezért azt mondom: marják csak egymást a fitnesz élharcosai, én a magam útját járom, építem a Megújulás Klub csapatát: természetgyógyászokat, fodrászokat, a lelki és testi megszépülés legjobb szakembereit keresem.

– S közben állítólag blogot is ír majd.
– Igen, egy-két héten belül ez is elindul. Igazából a szükség hívja életre. Sokan keresnek ugyanis kérdésekkel, ezért úgy gondoltam: ha a világhálón teszem közzé a tapasztalataimat, akkor nem csak egy embernek segítek, hanem többen kapnak választ az őket foglalkoztató dilemmákra.

Bíró Ica

Született: 1957. május 30-án.

Pályája: Ruhatervezőnek tanult, majd a ’80-as és ’90-es években fotómodellként és manökenként dolgozott. Több ezer fénykép, poszter, címlap, kártyanaptár készült róla. Metal Ladyként két lemezt jelentetett meg. Csaknem tucatnyi test- és lélekszépítéssel foglalkozó kazettát készített.– A magánéleti viharok már elültek ön körül?
– Nem volt semmiféle probléma. Annyi történt, hogy még tavaly egy fiatalemberrel együtt mutatkoztam, és a sajtó ebből egy jókora médiacirkuszt csinált. Udvarlók persze most is vannak, de egyelőre csak barátságokról beszélhetek.

– Nem tartanak öntől egy kicsit a férfiak?
– Erre csak azt mondom: akit feszélyez a stílusom, a határozottságom, ne is közelítsen hozzám. Egy félős férfira elég nehéz felnézni, márpedig nálam ez a minimum.

Pályája: Ruhatervezőnek tanult, majd a ’80-as és ’90-es években fotómodellként és manökenként dolgozott. Több ezer fénykép, poszter, címlap, kártyanaptár készült róla. Metal Ladyként két lemezt jelentetett meg. Csaknem tucatnyi test- és lélekszépítéssel foglalkozó kazettát készített. Bíró Ica sokat változott, így új lemezén is a megújulásról énekel majd -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!