Hírek

2008.03.13. 10:40

A kamerák mögött a csajok mindenre képesek

Pénteken elindult a VIVA eddigi legforróbb hangulatú show műsora, a ’Túl Szexi vagy nem’

Hegedűs Rita

Pénteken elindult a VIVA eddigi legforróbb hangulatú show műsora, a ’Túl Szexi vagy nem’. A műsort késői órákban sugározzák, méghozzá 18-as karikával. A dögösebbnél-dögösebb fürdőruhás lányok és fiúk ezúttal mindent elkövetnek, a nyertesnek járó pénzjutalomért illetve Playboy és Joy fotózásért A belevaló csajok és srácok ezúttal olyan feladatokra vállalkoznak, amikkel így vagy úgy biztosan felizgatják a nézőket: striptease, chip’n’dale, vizespólóverseny és tejszínhab lesz szó szerint hab a tortán.

Persze azért mindenki tudja hol a határ, legalábbis a képernyők előtt, a fürdőbugyinál és az alsógatyánál megállnak a rögtönzött amatőr produkciók. - A színfalak mögött azonban mindenre képesek a csajok – meséli Zola nevetve. Majka, a zsűri heves vérmérsékletű férfitagja természetesen nagyon örül ennek. Csordás Tibi hosszú évek óta boldog párkapcsolatban él, így azontúl, hogy kizárólag szakmai szemmel, zsűriként követi az eseményeket, a lányok csábítása nem hat rá.

Természetesen azzal, hogy hűséget fogadott, vakságot még nem, így ő is elismeri, ha egy nő szép és vonzó, de, mint mondja, ő már rég kinőtt az efféle kalandozásból. A zsűri női képviselőjét, Fresh Wikit azért érték meglepetések a forgatások alatt. – Azt ugyan nem láttam, hogy a kulisszák mögött mit művelnek a lányok, de szerintem néha kicsit a színpadon is túllőttek a célon. Számomra elég fura az, hogy fiatal lányok gondolkodás nélkül ledobják a felsőjüket. Volt köztük olyan lány, aki azt mondta, hogy ő már régóta vetkőzéssel foglalkozik. Ez a hozzáállás távol áll tőlem, de ennek ellenére szórakoztatóak voltak a produkciók, és nagyon élveztem a felvételeket. – meséli a Fresh bájos énekesnője. Zolának, ahogy azt tőle megszokhattuk, most is volt egy futó kalandja. – Az egyik hölgy bevallotta, hogy a rajongóm. A Szigeten látott, mikor megsérült a lábam, és akkor nagyon sajnálta, hogy nem vigasztalhat meg. Most igyekezett kárpótolni. – emlékszik vissza egy kaján mosoly kíséretében a VIVA mindenre elszánt műsorvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!