Hírek

2008.01.16. 09:53

Szövetségi kapitány még nincs, bő keret már van

Szövetségi kapitánya ugyan még nincs a magyar válogatottnak, de az illetékesek a Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) összeállították a szlovákok ellen február 6-án, Limasszolban szereplő bő, 30 fős keretet.

BAMA

Kisteleki István MLSZ-elnök és Bienerth Gusztáv nemzetközi igazgató folytatja egyeztető tárgyalásait a szövetségi kapitány személyét illetően. Még több választási lehetőség kínálkozik, melyek az elkövetkező napokban kristályosodnak ki. Emiatt Kisteleki úgy döntött, hogy a keddre tervezett rendkívüli elnökségi ülést egy héttel elhalasztja. Addig is az MLSZ honlapján közreadott közleményben kizárták az eddig felmerült lehetőségeket, miszerint Bölöni László, Henk ten Cate és Franky Vercauteren sem lesz kapitány. Serényi Péter, az MLSZ sajtófőnöke elmondta, ha nincs szövetségi kapitány, akkor a bő keret összeállítása Kisteleki István elnök és Szekeres Tamás technikai igazgató hatáskörébe tartozik.

A bő keret:
Kapusok: Fülöp Márton, Balajcza Szabolcs, BaloghJános, Köteles László.
Védők: Szélesi Zoltán, Vermes Krisztián, Csizmadia Csaba, Balogh Béla, Juhász Roland,Vaskó Tamás, Rodenbücher István, Bodor Boldizsár, Vanczák Vilmos.
Középpályások: Vadócz Krisztián, Tőzsér Dániel, Vass Ádám, Tóth Balázs, Leandro, Filkor Attila, Huszti Szabolcs, Hajnal Tamás, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs, Halmosi Péter, Buzsáky Ákos.
Támadók: Priskin Tamás, Feczesin Róbert, Hrepka Ádám, Farkas Balázs, Rajczi Péter.

Ezek is érdekelhetik