Hírek

2008.01.28. 18:25

Szetey friss levegőt fog szívni egy dohánycégnél

A Miniszterelnöki Hivatal személyügyi államtitkára azzal indokolta döntését, hogy munkájának nagy részét, a közigazgatás újítási fázisát elvégezte és a korábbi cégétől most olyan állásajánlatot kapott, amit mindig is szeretett volna: szervezetfejlesztési kérdésekkel foglalkozik majd.

É. S.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Kiss Péter kancelláriaminiszter január 31-ével fogadták el lemondását. Átmeneti helyettese Kisfaludy Zoltán lesz.
„2006-ban azért jöttem haza Argentínából és lettem politikus, hogy – elsősorban hozzáállásban – változást indítsak el a közigazgatás irányításának szemléletében, a modern személyügyi rendszerek használatában, és a melegekkel  kapcsolatos előítéletekben” – mondta Szetey, aki párjával 2009 januárjában az elsők között fog regisztrált élettársi kapcsolatot kötni. „A kormányfő két  bizalmasának – Gál J. Zoltánnak és most Szetey Gábornak – rövid időn belüli távozása Gyurcsány Ferenc meggyengülését mutatja a népszavazás előtt” – jelentette ki tegnap Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója.

Ezek is érdekelhetik