Hírek

2007.12.28. 06:00

A nő mindig legyen nő!

Balogh Edina sokáig magányos volt, de egy éve társra talált, és már az eljegyzés is megvolt. Nagy, nyüzsgő családot szeretne, de még vár vele. Tanul, játszik és tervezi a jövőt párjával.

Terefere

[caption id="" align="alignleft" width="250"] Alex-szel eljegyeztük egymást, a jövő pedig maradjon titok!
[/caption]Elbűvölő a mosolya, ezt azonban csak egy férfinak tartogatja, aki nem más, mint Alex, a kedvese. „Az emberrel ritkán történik meg, hogy szerelmes lesz. Ilyenkor minden olyan szép, és semmi nem tud kimozdítani a nyugalomból. Amikor reggel felébredek, mindig tele vagyok energiával, és úgy érzem, nincs olyan gond, amit ne tudnék megoldani. Fontos a klasszikus leosztás. Egy kapcsolatban a nő legyen nő! Én is erre törekszem. Igenis a férfi segítse fel a kabátom, és nyissa ki előttem az ajtót. Cserébe én is nagyon figyelmes vagyok, és igyekszem állandóan elkápráztatni a partneremet.

Alex-szel eljegyeztük egymást, a jövő pedig maradjon titok!” Nem úgy, mint a színésznő kedvenc kikapcsolódása. Edina tehetséges rajzművész, imád festeni és rajzolni. A forgatások feszített tempója mellett azonban nem sok szabadideje marad. Családját viszont akkor sem hanyagolja el. „Mivel ikerházban lakunk, mindennap találkozom a szüleimmel. Nagyon szoros a kapcsolatunk. Anyukámék egyben a legjobb barátaim is. Az összes nagy családi ünnepet együtt töltjük, és közös programokat is szervezünk. Imádunk színházba járni.” Az estéket azonban szereti párjával tölteni. „Nagyon hasznos esti programot találtunk magunknak. Amikor csak tehetjük, angolul tanulunk együtt. Amikor pedig nem tanulunk, ki kapcsolódásképpen elmegyünk moziba, amit összekötünk egy kellemes vacsorával. A magyaros ételeket szeretjük leginkább.” Edinának staffordshire kutyusa van, aki a minap bosszúságot okozott neki: megrágta a vadiúj sportcipőjét. „Nyugodt természetű vagyok, csak akkor leszek bosszús, ha egy problémát nem tudok azonnal megbeszélni azzal, akit érint. A kutyusom „merénylete” sem az az eset volt, amit könnyen meg tudtam vele beszélni. Persze aztán megbocsátottam neki, nem lehet rá haragudni.”

Balogh Erika

Született: 1984. július 14.

2003-ban Magyarország szépévé választották.

Jelenleg a Barátok közt szereplője.

Terefere Balogh Erika Született: 1984. július 14.

2003-ban Magyarország szépévé választották.

Jelenleg a Barátok közt szereplője.

Alex-szel eljegyeztük egymást, a jövő pedig maradjon titok! -->

Ezek is érdekelhetik