Hírek

2007.12.16. 17:18

A Magyarok Nyilai verték véresre Csintalant

BAMA

Egy elektronikus levélben jelentkezett az a „szervezet” amelynek tagjai még kedden verték vacsövekkel véresre Csintalan Sándort. A magát Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg közleménye szerint a verést figyelmeztetésnek szánták, állításuk szerint nem akarták megölni a jelenleg Fidesz-tag műsorvezetőt.
A levél valóságtartamának bizonyítékául két fényképet is mellékeltek. Mindkettőn egy slusszkulcs látható, amelyről azt állították, Csintalan Sándor autójának kulcsa. Ezt az áldozat telefonon meg is erősítette a Hír Televíziónak.

Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a távirati iroda érdeklődésére azt közölte, a rendőrségnek tudomása van a levélről, a nyomozás során vizsgálják a levélben foglaltak valóságtartalmát. Felvették a kapcsolatot a társszervekkel, hogy a szervezet valóban létezik-e és kik állnak mögötte.

Csintalan Sándort, aki korábban a szocialista párt vezető tisztségviselője volt, nemrég óta pedig Fidesz-tag és a Hír Televízió munkatársa, kedden támadták meg lakásának mélygarázsában. A rendőrség ötmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki.

Ezek is érdekelhetik