Hírek

2007.11.20. 09:59

Kiváló főpróba az úszóknál

Kilenc országos csúcs, továbbá 8-10 éremesély a decemberi Európa-bajnokságra: röviden így adható meg a debreceni rövidpályás úszó országos bajnokság mérlege.

BAMA

Kiss László szövetségi kapitány az éremesélyesek között tartja számon, Boulsevicz Beát, Kovács Emesét, Kis Gergőt, Kerékjártó Tamást, Szepesi Nikolettet, Verrasztó Evelynt és Hosszú Katinkát. Egyértelmű aranyvárományosnak tartja Cseh Lászlót és Gyurta Dánielt, de még legalább öt-hat versenyzőtől remél döntőbe jutást.

Az olimpia előtt felértékelődött a decemberi rövidpályás Európa-bajnokság: minden idők legszínvonalasabb kontinensviadalára készülhetünk Debrecenben – értékelt Kiss László. Mi is tartjuk a lépést, minden idők legjobb országos bajnokságát zártuk, amit nem csak a kilenc országos csúcs bizonyít, hanem az is hogy a döntők átlag időeredményei sokkal jobbak voltak, mint az előző években. Ez jó jel, mert óriási versengés lesz decemberben, az angol versenyzők kivételével minden nagy nemzet komplett csapattal érkezik - jegyezte meg a kapitány, aki még gondolkodik, és csak december 3-án dönt a mieink végleges névsoráról. Eddig több mint 550 nevezés érkezett a szervezőkhöz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!