Hírek

2007.08.07. 05:05

Südi Iringó álmai

A Szombat Esti Láz kapcsán elhíresült, gyönyörű táncosnő abbahagyta a versenyzést. Südi Iringónak azóta sokkal több a szabadideje. Viszont állandóan elégedetlen az alakjával.

Albrecht Helga- Maros László

- Kisgyermek kora óta táncol. Miért döntött úgy, hogy szögre akasztja a tánccipőt?

- A versenytánc kőkemény próbákat és a folyamatos hétvégi munkát jelent. Örülök, hogy abbahagytam a versenyzést, hiszen most van némi szabadidőm. A tánccal azonban nem szakítottam teljesen, gyermekeket és felnőtteket tanítok. Nyári intenzív tábort is szerveztem.

- Most, hogy nem táncol már intenzíven, nem félti az alakját?

- Mióta abbahagytam a versenyzést, állandóan elégedetlen vagyok az alakommal. Nehezen veszem rá magam a sportolásra, de a közelmúltban sziklaszilárdan elhatároztam, hogy futni fogok. És persze folyamatosan diétázom. Régóta száműztem az étrendemből a magas szénhidrát tartalmú ételeket.

- Mostanában a műsorvezetés felé kacsingat. Hogy érzi magát az új szerepkörben?

- A Cool Televízión volt három próbaadásom. A csatorna most arculatváltást tervez, és előreláthatóan kitalálnak nekem egy testhezálló műsort. Az RTL Klub „Csak csajok” című műsorában nagyon jól éreztem magam Ördög Nóri társ-műsorvezetőjeként. A Szeszélyes Évszakok forgatása is nagyszerű volt. Mivel rekordidő alatt végeztünk a munkával, nem volt időm izgulni.

Südi Iringó

Életkora: 24 év

Csillagjegye: szűz

Családi állapota: hajadon

Iskola: humánmenedzser-közgazdász szakos egyetemista

Karrier: 17 éve táncol. Angyal András partnereként versenyzett

- Mennyire vonzzák a tipikus női, háziasszonyi teendők?

- Az édesanyámmal barátnői a viszonyom, gyakran vásárolgatunk együtt. A szüleimmel lakom, ezért szerencsére az anyukám elvégzi helyettem a főzést és a házimunkát.

- Hogyan tudja kezelni a hirtelen jött népszerűséget?

- Nagy örömmel tölt el, hogy az emberek megismernek az utcán. Gyermekkoromban álmodtam magamnak tánciskolát, férjet, gyermeket, de azt, hogy ennyire ismert leszek, soha nem gondoltam volna. Persze a népszerűségnek vannak árnyoldalai is. A közelmúltban egy ismeretlen feltörte az internetes belépőkódjaimat. Nagy bosszúságot okozott, hiszen még az e-mail rendszeremet sem tudtam használni. Egy internetes közösségi portálról pedig nemes egyszerűséggel törölt, és elvesztettem a 13 ezer ismerősömet.

Csillagjegye: szűz

Családi állapota: hajadon

Iskola: humánmenedzser-közgazdász szakos egyetemista

Karrier: 17 éve táncol. Angyal András partnereként versenyzett -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!