Hírek

2007.08.09. 09:54

7 órás traktoros hajsza

BAMA

Hét órán át üldözött a rendőrség egy traktort és gazdáját Németországban, de nem csikorgó gumikkal, hanem inkább csak csikorgó fogakkal, mígnem egy elit egységnek végre sikerült elfognia a "mezőgarázdát".

Az 53 éves férfi a többszöri korábbi rendőri figyelmeztetések ellenére is engedély nélkül vezette traktorát, és ezért ki akarta a rendőrség tessékelni a járműből. Tudták, hogy nem lesz könnyű, ezért három járőrkocsival mentek a helyszínre.

A paraszt megtagadta az engedelmességet, és traktorának hidraulikus emelővillájával meg trágyateregetőjével elkezdte a rendőrautókat a földbe döngölni, a rendőrök pedig alig tudtak kimászni a járművekből.

Miután a gazda végzett az autókkal, betraktorozott az erdőbe. Elfogásához két helikoptert, továbbá egy páncélozott járművet vetettek be. A hajsza hét órán át tartott, míg végül sikerült a csűrjében elcsípni a gazdát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!