Hírek

2006.10.20. 08:17

Szeszélyes, akár az évszakok

A Szféra Tv két éve szakított a Magyar Televízióval, azóta nincs képernyőn Antal Imre és a Szeszélyes évszakok című kabaréműsor. Az RTL Klub most „elhappolta” a régi stábot, bár teljesen új, fiatalos programot ígér.

BAMA

Oltványi Tamás, a Szféra TV producere elmondta lapunknak, hogy mivel a Szeszélyes évszakok, mint név, mint cím, mint „címke” változatlanul az MTV tulajdona, ők most nemes egyszerűséggel csak Szeszélyes néven indítják el a szériát. 

„Az RTL vezetése joggal várja el tőlünk, hogy a fiatalok számára is vonzó programot kínáljunk, így a csatorna stílusához igazodó színvilág jellemzi majd a november 2-án induló műsort. A díszlet tehát teljesen új lesz, s jórészt a tartalom is, elvégre a korábbi sikercsapat – amelyben megtalálható Tahi-Tóth László, Pécsi Ildikó, Beleznay Endre és Maksa Zoltán –  mellé becsatlakozik Karácsony Zoltán, Kaczér Mónika és a Boros-Bockor páros mellől „dobbantott” Rokker Zsoltti is.

Oltványi nem titkolja, jelentős nézettséget várnak a havonta egyszer főműsoridőben jelentkező megújuló kabaré-showtól, amelynek biztos pontja a nagy visszatérő Antal Imre. A konferansziéról ugyan hónapok óta nyugtalanító hírek jelennek meg a bulvársajtóban, a producer örömmel újságolja, hogy jól van.

 „Imre fel van villanyozva, ontja a vicceket. A memóriája is kitűnő, hiszen a negyven oldalas forgatókönyvet egyetlen nap alatt tanulta meg. Ez azért igen szép teljesítmény egy 71 éves embertől. Igaz, fiatalabb korában fél nap alatt is képes volt az adásmenetet memorizálni, értelmezni” – árulja el Oltványi Tamás. A producer egyébként most is kiugró nézettséget vár.

„Régen a Magyar Televízióban 1,3-1,5 millió nézővel számolhattunk. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója utólag elismerte, a kereskedelmi csatornáknak csak ezek a műsorok okoztak fejfájást a közszolgálati adók kínálatában.  Mostantól azonban egy csapatot alkotunk. És én azzal számolok, hogy a nézettségünk még tovább fog nőni” – jósolja a bizakodó producer.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!