Hírek

2006.06.14. 14:43

Három napra liftbe szorult a titokban cigarettázó beteg

Három napra egy liftbe szorult egy berlini kórház betege, amikor megpróbált kiszökni cigarettázni. A 68 éves kerekesszékes Karlheinz Schmidt-et napokig keresték rokonai, a kórház dolgozói és a rendőrség.

BAMA

Nem kevesebb, mint 80 órával az eltűnése után a teljesen kiszáradt beteget a liftszerelők találták meg, miután a kórház dolgozói kihívták őket a meghibásodott felvonó megjavításához. Schmidt úr egyébként maga is liftszerelő volt, egészen 16 évvel ezelőttig, amikor egy munkahelyi baleset miatt tolószékbe került.

„Nem volt semmi vizem és a liftben igencsak meleg és büdös volt. Enni csak két kekszet ettem, ami véletlenül a zsebemben maradt. Nem gondoltam, hogy élve szabadulok ki” – mondta Karlheinz Schmidt.

A beteg fia, Roland elmondása szerint lépéseket kíván tenni a kórház ellen. „Hihetetlen, hogy senkinek sem tűnt fel, hogy több mint 3 napja rossz a lift. Mikor pedig két órával a megmenekülése után láthattam az apám, kiderült, hogy még mindig nem kapott semmit inni. Csoda, hogy életben maradt.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!