Hírek

2006.03.30. 00:00

Ingatlanfejlesztői fórumot szerveznek

BAMA

REevolutio 2006 Budapest néven háromnapos nemzetközi ingatlanfejlesztői fórumot és vásárt rendeznek ősszel Budapesten. Az eseményt Kolber István regionális fejlesztésért és felzárkóztatásért felelős tárca nélküli miniszter azzal a céllal hívta életre, hogy a délkelet-közép-európai projektek és a befektetők – azaz a tőke – egymásra találhassanak, és ezáltal az ágazat szereplői minden eddiginél koncentráltabban és kényelmesebben tudjanak nemzetközi ismertséget és ismeretséget szerezni.
A projektvásár és befektetői mustra kettős célt szolgál. Egyrészt lehetővé teszi az önkormányzatok, regionális kormányzatok számára projektjeik  bemutatását a befektetői piac számára. Másrészt a befektetőknek nyújt kedvező lehetőséget a térség projektjeinek megismerésén túl információk összegyűjtésére és személyes kapcsolatok építésére.
Kolber István regionális fejlesztésért és felzárkóztatásért felelős tárca nélküli miniszter a vásár beharangozó sajtótájékoztatóján elmondta: a rendezvény célja egybeesik a kormány kezdeményezéseivel, a kabinet ugyanis az utóbbi időben számos kezdeményező lépést tett a kelet-, illetve délkelet-európai fejlesztési elképzelések összehangolására.
A szeptember 14–16 között megrendezendő REevolutio 2006 Budapest kiváló alkalom arra, hogy 9 ország (Magyarország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Szerbia-Montenegró, Macedónia, Románia, Bulgária valamint Ukrajna) projektgazdái  bemutassák elképzeléseiket.
Magyarország az Európai Unió tagjaként aktív szerepet kíván vállalni a régió további fejlődésének előmozdításában és a közösség bővítésében. Budapest számos alkalommal adta tanúbizonyságát annak, hogy eltökélt nemcsak saját fejlesztéseinek megvalósításában, de abban is, hogy eddigi tapasztalatait egyszerre átadva és bővítve segítse a környező országok városait, hogy minél nagyobb lendülettel zárkózzanak fel a kontinens nyugati feléhez. A szervezők hiszik, hogy mindehhez nagyban hozzájárulhat a REevolutio Budapest 2006 megrendezése.
Az előzetes elképzelések alapján a főváros támogatásával nemcsak megfelelő, de a nemzetközi konferenciagyakorlatban is páratlan helyszínen kerülhetnek lebonyolításra a REevolutio Budapest 2006 rendezvényei. A Belváros szívében, a városháza és megyeháza, valamint az azt övező közterületek, a környező kulturális, szórakoztató és közéleti helyszínek összehangolt hasznosításával izgalmas és változatos programsorozat folyhat a város szívében három napon át.  

Egyedülálló programsorozat ősszel

A kelet- és délkelet-európai országok részvételével megrendezendő REevolutio 2006 Buda-pest programsorozat egyedülálló lehetőséget kínál a terület-, a projekt- és ingatlanfejlesztés kulcsszereplőinek a kapcsolatépítésre, üzleti találkozásokra, a végfelhasználó-üzemeltető cégektől az önkormányzatokon, külföldi befektetőkön és fejlesztőkön át a konzultánsokig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!