Hírek

2006.03.03. 13:16

Gyurcsány: Deutsch-Für rágalmaz

Egyértelműen elutasította Gyurcsány Ferenc Deutsch-Für Tamás azon vádját, amely szerint a miniszterelnök lefelé tartott hüvelykujjal „a lehető legdurvább” egyezményes kézmozdulattal üzent volna kritikusainak.

BAMA

Mint az több lapban is megjelent, a miniszterelnök karcagi fórumáról távozva az ellene tiltakozó „Altus Feri”-t skandáló tömegnek mosolyogva, lefelé tartott hüvelykujját mutatta. Az esetről egy kép is készült, amelyen látható a miniszterelnök és a lefelé tartott hüvelykujj. Deutsch-Für Tamás fideszes politikus ezt csütörtöki sajtótájékoztatóján úgy kommentálta, hogy a miniszterelnök egyértelműen azt üzente: „Magyarország bekaphatja”.

A kormányfő pénteki, kunszentmártoni beszédét kezdve kijelentette: „vigyáznom kell mostanában a hirtelen mozdulatokkal, nehogy félreérthető legyen”. A fideszes politikus állítására reagálva az MSZP miniszterelnök-jelöltje kijelentette: valami egészen elképesztő, hogy amikor annyi tennivaló van az országban, okos felnőtt emberek butasággal és rágalommal töltsék idejüket, és azt gondolják, ezzel érdemi támogatást lehet szerezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!