Hírek

2006.03.30. 20:00

Az MTV rendezi a miniszterelnök-jelöltek vitáit

A Magyar Televízió rendezi és élő adásban közvetíti a miniszterelnök-jelöltek közötti vitákat - tájékoztatta az intézmény az MTI-t csütörtökön.

BAMA

Az MTV - az érintett pártok kérésének és megállapodásuknak megfelelően - április 5-én és 6-án egyaránt 19 órai kezdettel megrendezi és közvetíti a miniszterelnök-jelöltek vitáját - olvasható a közleményben, amelyben tudatták, adásukat minden érdeklődő televízió és rádió átveheti. Az MTV pénteken 16 és 17 óra között kisorsolja mindkét miniszterelnök-jelölti vita megszólalási sorrendjét, valamint ugyancsak kisorsolja, milyen sorrendben kövessék egymást a pártok által megjelölt témák - áll a közleményben. Azt még nem tudni, ki lesz a vitaműsorok vezetője.

A parlamenti pártok képviselői hosszas egyeztetéseket követően hétfőn állapodtak meg véglegesen arról, hogy április 5-én 19 órától kerül sor Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor vitájára. Döntöttek arról is, hogy április 6-án ugyancsak 19 órától a négy parlamenti párt miniszterelnök-jelöltje ütközteti nézeteit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!