Hírek

2006.03.24. 00:00

Ajándék előfizetőinknek

BAMA

A Kiskegyed, mily hihetetlen, 15. évébe lépett. Újságmércével mérve ez nem kis kor. S mégis üde, fiatalos, friss, olyan, mint indulásakor volt.
Mostantól ráadásul egy újsággal kettőt ad olvasói kezébe.
Ezentúl elég lesz a Kiskegyedet kérni az újságostól, hogy mindent tudjon a sztárokról, a legfrissebb fogyókúrákról, divatirányzatokról, szépségtrükkökről. Ebben a lapban tényleg minden benne van! Fantasztikusan ötvözi egy sztármagazin, egy női lap, egy életmódmagazin és egy receptújság értékeit.
A lényeg változatlan: minden héten a kedd az a nap, amikor mindent megtudhat a sztárok életéről, legőszintébb érzéseiről és arról, hogyan élnek akkor, amikor nem vetül rájuk száz reflektor fénye. Mindezt az első 22 oldalon! Ahol külön öszszeállítás szól a legfrissebb hírekről, az álompárok életéről, a legfurcsább sztárarcokról. A Kiskegyed elkalauzolja olvasóit azokra a partikra, ahol együtt bulizik, ismerkedik, esik szerelembe a magyar sztárok színe-java.
Fogadjon bennünket a bizalmába. És mi megígérjük, hogy minden héten megsúgjuk önnek, hogyan éljen egészségesen, hogyan maradjon karcsú, hogyan hódítson, hogyan hozza ki a legtöbbet külsejéből.
Azért, hogy mindenről tudjon. Mert a Kiskegyed ismeri a legnagyobb sztárokat, sokat tud a fogyókúrákról, eligazodik a női lélek rejtelmeiben, s óvja az egészséget. A Kiskegyed szól, ha jó film megy a moziban, így a Kiskegyed olvasói mindent tudnak.

Lapunk kezdeményezése folytán ma a Tvr-hét, holnap a Kiskegyed magazinnal ajándékozzuk meg előfizetőinket. Akciónk célja kettős: egyrészt szeretnénk hűséges előfizetőink kedvében járni, másrészt figyelmükbe ajánlani a Kiskegyed és a Tvr-hét tartalmi újdonságait. Ha az ajándékba kapott lappéldány alapján megtetszett önnek a Kiskegyed vagy a Tvr-hét, most mint előfizetőnk, rendkívüli kedvezménnyel rendelheti meg a magazinokat. Ráadásul ha mindkét magazint megrendeli, meglepetéssel is szolgálunk.

Kettő az egyben! Kiskegyed és Tvr-hét, olvasnivaló az egész családnak. A hölgyeknek egész hétre a Kiskegyed kínálja a legfrissebb sztárhíreket és praktikus női tanácsokat. A Tvr-hét pedig a család minden tagjának segít a műsorok közti választásban, bevezet a tévés és a filmvilág kulisszái mögé, testközelbe hozza a sztárokat. Olvassa át az ajándékpéldányokat, és adja tovább a család többi tagjának is! Amennyiben a lapok elnyerik tetszését, éljen sztárajánlatunkkal!

TVR-HÉT Tévécsatornák alakulnak és szűnnek meg, ám a Tvr-hét műsormagazin mindig megbízható iránytűként szolgál. Tizennyolc éve az egyik legsikeresebb, legnépszerűbb hetilap, amely mindig az ön igényeit tartja szem előtt. A Tvr-hét ügyes és olvasmányos keveréke egy műsor- és egy sztármagazinnak. Rengeteg fotóval, érdekességgel, információval segít önnek, hogy mindig képben legyen. Az természetes, hogy a részletes tévéműsort hétről hétre, átlátható szerkezetben közöljük, azonban ezen felül olvashat a legfrissebb hazai és hollywoodi sztárpletykákról, aktuális számunkban George Clooney legújabb hódításáról és Gregor Bernadett kalandjáról. Exkluzív interjúinkban a legnagyobb sztárokat faggatjuk, és hétről hétre elhozzuk otthonába a filmvilág legújabb híreit. Betekintést nyújtunk olyan sikerműsorok, mint a Megasztár, a Jóban, rosszban vagy a Rejtélyek városa kuliszszái mögé. A külföldi kedvencek mellett megismerkedhet azok „magyar hangjával” is. Közel hozzuk önhöz a képernyőn túli világot, tanácsot adunk a helyes életmód kialakításában, a betegségek megelőzésében, a nyaralási célok kiválasztásában, a digitális világ csodáinak megismerésében. Akkor sem jövünk zavarba, ha ön krimit, rejtvényt, jó vicceket, képregényt vagy horoszkópot olvasna. Mindez egy lapba belefér. Higgyen nekem, lapozza át az ajándékpéldányt, és ha egyszer kézbe veszi, pillanatok alatt megszereti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!