Hírek

2006.02.01. 10:04

Megtalálták a magyar áldozat holttestét

A lengyel hatóságok az éjszaka során értesítették a magyar főkonzulátust, hogy megtalálták a szombaton beomlott katowice-chorzówi kiállítási csarnok romjai alatt azt a magyar férfit, aki eddig az eltűntek között szerepelt.

BAMA

A 39 éves budapesti lakos egy állateledelt forgalmazó cég munkatársaként volt a csarnokban rendezett postagalamb-kiállításon, amikor az épület tetőszerkezete szombaton beomlott a ránehezedő hó és jég súlyától. Halálának pontos okát nem tudni - írta közleményében Polgár Viktor külügyi szóvivő.

A magyar külképviseletek továbbra is minden támogatást megadnak az elhunyt családjának. Somogyi Ferenc külügyminiszter utasította a külképviseleteket, hogy a hivatalos eljárásokon túl is mindenben legyenek a család segítségére. A helyi hatóságok várhatóan szerdán délelőtt kiadják a halotti bizonyítványt, és a holttestet a hozzátartozók kérésére hazaszállítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!