Hírek

2006.01.14. 00:00

Gyurcsány Ferenc vagyonbevallását firtatja a Fidesz

Sz. Sz.

Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozata nem felel meg a valóságnak – jelentette ki Szijjártó Péter. A fideszes képviselő felszólította a kormányfőt, hogy a vagyonnyilatkozati eljárást ne próbálja gátolni. Hozzátette: ha a Fővárosi Főügyészségnek a Fittelina-ügyben hozott határozatát veszszük alapul, akkor Gyurcsány vagyonnyilatkozata „nem felel meg a valóságnak”, mert abban nem tünteti fel a Szemlőhegy utcai házzal kapcsolatos ingatlanlízing-szerződést.
A gondola.hu internetes portál szerdán hozta nyilvánosságra, hogy főmunkatársa, Varga Domokos György vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Gyurcsánnyal szemben. Egy hete a stop.hu internetes újság munkatársa indított eljárást Orbán Viktor vagyonnyilatkozata miatt. Ezzel kapcsolatban Géczi József Alajos (MSZP) levélben kérte nyilatkozattételre a Fidesz elnökét. Orbán erre úgy reagált: lehet, hogy bepereli az eljárás kezdeményezőjét.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!