Hírek

2005.08.30. 00:00

Fekete Pákó kedvence a bűnös város, a véráztatta Sin City

– A festményekért nem kifejezetten rajongok, bár azok, amelyeken meztelen nők láthatók, nagyon jól mutatnak egy férfilakásban – mondta a nigériai származású táncdalénekes.

Simon Krisztián

[caption id="" align="alignleft" width="249"] Pákó is szenvedélyes, akár kedvenc hőse, de ok nélkül nem tudna ártani
[/caption]– Kedvenc alkotásom a Sin City – A bűn városa című film, amelynek készítői teljesen eltalálták az ízlésemet. Nagyon szeretem az olyan filmeket, amelyekben vér folyik. Ennek a filmnek nem volt se eleje, se vége, még története se nagyon. Amit a filmvásznon láthattunk, az csupa erőszak, vér és emberek kaszabolása volt. Tökéletesen megfelelt egy olyan város ábrázolására, amelynek mindennapjai már csak a bűnözésről szólnak. Hasonlított a Kill Billre, amelyik szintén nagyon tetszett: pattogatott kukoricával nagyon jól lehetett rajta szórakozni. Már hatszor láttam, persze minden alkalommal különböző lányokkal – áradozott Pákó. – Ha találkoztam valamelyik nőismerősömmel, mindjárt felvetettem, hogy menjünk el megnézni.

A táncdalénekesnek nagyon tetszik a gyönyörű Jessica Alba. – A filmben ő volt Nancy, a táncoslány, aki elcsavarta a Bruce Willis játszotta Hartigan fejét. Magas volt, karcsú, a haja hosszú és szőkésbarna. Nagyon hasonlított a barátnőmre, annyi különbséggel, hogy a kedvesemnek nincs szilikonszája.

Pákó kedvenc jelenete az, amikor Bruce Willist kiengedik a börtönből: – Furcsa emberrel találkozott. Bűn ronda volt, tetőtől talpig sárga, és fertelmes bűzt árasztott. Később Hartigan megölte, mert bántalmazni akarta a barátnőjét. A film végén a Bruce Willis alakította karakter öngyilkos lett, mert tudta, amíg életben van, szerelme nem lehet biztonságban. Ezzel lehetetlenné tette, hogy a filmnek legyen folytatása, de egyben hőssé is vált.

Ha Pákónak lenne esélye szerepelni a filmben, legszívesebben Hartigant alakítaná: – Az ő személyisége áll legközelebb az enyémhez: legbelül én is agresszív és bosszúálló vagyok. Ha valaki a szeretteimet bántja, nem állok jót magamért. De képes vagyok kordában tartani a bennem rejlő feszültséget, és ok nélkül senkinek nem tudnék ártani. (Sin City – A bűn városa, 2005. Rendezte: Frank Miller és Robert Rodriguez. SPI International)

Fekete Pákó

Eredeti neve: Lapite Oludayo

Nigéria, 1976. április 17.

6 éves kora óta zenél

1994-ben jött Magyarországra

3 évig tanult az ELTE JTK-n

Lemezei: Kislány, vigyázz! (2002), Kombiné (2005)

Nigéria, 1976. április 17.

6 éves kora óta zenél

1994-ben jött Magyarországra

3 évig tanult az ELTE JTK-n

Lemezei: Kislány, vigyázz! (2002), Kombiné (2005)

Pákó is szenvedélyes, akár kedvenc hőse, de ok nélkül nem tudna ártani -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!