Hírek

2005.07.21. 00:00

Olvasói levelek

BAMA

Vonalhúzás előtti félelem
Idén érettségizett középiskolás vagyok. Megjelenése óta olvasom a lapot, nagyon tetszik, ahogy foglalkoznak és cikkeket jelentetnek meg az érettségi körüli botrányról. Újabb botrány kibontakozása van folyamatban az érettségi eredmény átszámításának ügyében, ami a felsőfokú felvételit fogja eldönteni. Már teljes a káosz! Több iskolába adom be a jelentkezésemet, ahány iskola, annyiféleképpen számítják a pontokat. Én, személyesen komoly pontoktól estem el, hogy egyszerűen és lazán nem számították a felsőfokú nyelvvizsgám eredményét. A fellebbezésre nem reagálnak, telefonon elérni őket lehetetlen. Az Oktatási Minisztériumnak ez az idei kis játéka sokunk életét meg fogja határozni!
Gutsohn Tamás

Túlzás volt a szerelmi élet
Tudom, hogy nem lehet mindenki kedvére újságot szerkeszteni, de a jó ízlés határán belül talán lehet. Nagyon bosszantott, hogy a monacói államfő halála kapcsán a hercegnő szerelmi életéről csámcsogunk. Ennek nem ez lett volna a helye, sőt ideje. Gondolni kell a saját életünkre.
Hirsch Tiborné

Havi 45 ezerrel megyünk Európába
Van egy 16 éves lányom, akit én nevelek és taníttatok. Van 45622 Ft nyugdíjam, 15000 Ft családi pótlék és 5000 Ft az önkormányzattól. Ez 66000 Ft. A lányommal egy egyszobás garzont bérlünk 20000 Ft+rezsi, a rezsi- költség: 13000 Ft, közös költség 2900–3000 Ft, villany 2500 Ft,+gáz, ez már 40000 Ft. A többiből meg kell élnünk, ruhák, cipők, stb. Sajnos a gyermekem is nagyon beteg és nagyon sok a gyógyszerköltségünk. Mind a kettőnknek. A zöldségeshez már szinte csak úgy járunk, hogy megnézzük a standját. Kérem szépen, mi így vonulunk be Európába.
Bottlik Gábor

Tisztelt Főszerkesztő Úr, Felelős Szerkesztő Urak!
Kaptam Önöktől egy szórópéldányt, amit részletesen elolvastam, és nem tudtam megállapítani egyetlen cikkükből sem, hogy melyik politikai párt szekerét tolják. Ezért is fizettem elő a lapjukra. Én egyszerű bányamérnök vagyok – de a híradatokból képes vagyok továbbgondolni, nincs szükségem arra, hogy mások a saját szubjektív véleményüket a számba erőltessék, belém sulykolják! Elegem volt ebből a múlt rendszerben.
Tóth András

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!