Hírek

2005.04.23. 07:20

Hírek – hírességek

BAMA

Natalie Portman lehet Goya múzsája
Felkérték Natalie Portmant (24) Goya múzsájának szerepére. A spanyol festő életéről szóló filmet Milos Forman (73) rendezi, aki a forgatóköny írásából is kivette a részét. Ha Portman igent mond, kora ősszel elkezdődhet az európai forgatás.

Noel Gallagher fiatalodni szeretne
Utálja a klipforgatásokat Noel Gallagher (38), az Oasis frontembere. Legújabb videójuk készítésekor az énekes azt kérte a rendezőtől, fiatalítson rajta egy kicsit, mert túl nyúzottnak találta saját arcát. A zenész szerint a forgatás szükséges rossz, amin túl kell esni.

Scarlett Johansson vonzódik Josh Hartnetthez
Szerelmes lett kollégájába, Josh Hartnettbe (27) Scarlett Johansson (21). A két színész egy bulgáriai forgatáson ismerkedett meg. Közös jeleneteikben vibrált körülöttük a levegő. Azóta minden szabad percüket együtt töltik.

Pamela Anderson védi az állatokat
Elítéli a bundát viselő nőket Pamela Anderson (38). Nemrégiben rátámadt Jennifer Lopezre (36), aki szívesen visel valódi prémet. Anderson szerint a szőrméket már réges-rég be kellett volna tiltani.

Ian McKellen szerepel a Da Vinci-kódban
Csatlakozott a Da Vinci-kód című könyvből készülő mozi stábjához Ian McKellen (66). Egy milliárdost játszik majd a filmben. Partnere többek között Tom Hanks (49) és Audrey Tatou lesz (27). A Da Vinci-kódot a tervek szerint 2006-ban mutatják be a mozikban.

Courteney Cox perrel fenyegetőzik
Meg akarja akadályozni gyermeke fotójának megjelentetését Courteney Cox (41). A kislányról a keresztelőjén készült képek tisztázatlan módon újságírók kezébe kerültek. Cox és férje most perrel fenyegeti azokat a lapokat, amelyek engedély nélkül közzéteszik a fotókat.
 
Pitt és Lopez a legszebb fenék birtokosa
Elnyerte a legszebb hátsójú híresség címét Brad Pitt (42) és Jennifer Lopez (36). A két csillag egy amerikai magazin által kezdeményezett szavazáson ért el első helyezést.

Nem adja a dalait reklámokhoz Tom Waits
Ragaszkodik hozzá Tom Waits (56), hogy szerzeményeit ne használják fel egyetlen reklámfilmben sem. Az énekes már többször volt kénytelen pereskedni, mert engedélye nélkül vették kölcsön valamelyik dalát. Legutóbb egy dán autóreklámban hangzott el Waits egyik száma.

Gisele Bündchen ingatlanokkal üzletel
Belefáradt a modellkedésbe a brazil szépség, Gisele Bündchen (25). Eddig hobbiként foglalkozott házak adásvételével, most azonban azt fontolgatja, hogy ingatlanügynöknek áll. Már csak azért vállal egy-egy fotózást, hogy minél több pénzt fordíthasson lakások vásárlására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!